Intimno i lijepo
17

Gwyneth Paltrow pokazala fotografije svog vjenčanja

Klix.ba
Foto: Goop.com
Iako je prošlo čak mjesec dana otkako je Gwyneth Paltrow rekla "da" izabraniku svog srca producentu Bradu Falchuku, tek je sada odlučila pokazati javnosti kako je izgledao njen najsretniji dan u životu.

Par se vjenčao 29. septembra u vili u Hamptonesu, a na maloj svadbenoj ceremoniji prisustvovale su njihove porodice i najbliži prijatelji i kolege.

Na fotografijama se može vidjeti da je Gwyneth izgledala apsolutno božanstveno. Također otkrila je i da je za njenu vjenčanicu bio zadužen modni brend Valetino.

Na svadbenom slavlju bilo je 70 gostiju među kojima su bile i poznate face poput Cameron Diaz, Jerryja Seinfelda i Roba Lowea.

Paltrow i Falchuk upoznali su se na setu serije "Glee" 2010. godine. Međutim, u vezu su uplovili tek 2014. godine kada se razvela od svog prvog supruga frontmena grupe Coldplay Chrisa Martina.

Glumica s njim ima dvoje djece.

Nakon razvoda Paltrow je kazala kako se više nije željela udavati no veza s Falchukom promijenila joj je tu odluku.

"Upoznala sam nevjerovatnog muškarca koji me je natjerao da razmislim da je baš on osoba s kojom vrijedi pokušati. Drago mi je što sam se udala. Obožavam biti supruga", rekla je Gwyneth Paltrow.