Iznenadila izjavom
4

Gwyneth Paltrow nije baš skromna: Joga je popularna samo zbog mene

Klix.ba
Foto: EPA-EFE
Foto: EPA-EFE
Iako nerijetko iznenađuje svojim izjavama, Gwyneth Paltrow je ovaj put odlučila izjaviti "vrlo skromnu" stvar te je rekla da je joga popularna samo zato jer ju je ona praktikovala sve ove godine.

"Sjećam se kad sam počela praktikovati jogu, ljudi su mi govorili da sam luda i pitali me šta je to. Mislili su da sam vještica", rekla je Paltrow u svom intervjuu za Wall Street Journal magazin.

Međutim, Paltrow nije stala na tome.

"Izvinjavam se ako ovo bude zvučalo pogrešno. Prije nekoliko dana sam otišla na čas joge i 22-godišnjakinja koja radi na recepciji me pitala da li sam ikada išla na jogu te sam joj rekla da ona ima taj posao samo zato što sam ja ranije radila jogu", rekla je.

Internet publika je ove izjave dočekala na pravi način te su uskoro počeli kružiti statusi i fotografije na kojima ismijavaju glumicu.

"Ovo je Quincy Jones u Los Angelesu u kasnim sedamdesetim ili ranim osamdesetim. Gwyneth Paltrow je bila učiteljica i imala je pet godina", napisala je jedna od korisnica Twittera. Drugi su je žestoko osudili zbog njene arogancije, a neki su joj čak savjetovali da pročita enciklopediju i istraži internet, jer će biti veoma iznenađena kad otkrije Indijce.