Novi 'portret' slavne glumice
0

Guza Demi Moore na Twitteru

Sarajevo-x.com
Koliko je dobar potez udati se za 15 godina mlađeg muškarca, možete pitati holivudsku glumicu Demi Moore čiji je mlađahni muž postavio sliku ženine stražnjice na popularni website Twitter.

Mladi glumac i komičar Ashton Kutcher (31) postavio je golišave slike svoje slavne supruge Demi Moore na društveni sajt Twitter. Demi je prilikom fotografisanja bila u oskudnom bijelom bikiniju, te je peglala muževo odijelo i prije nego je shvatila šta njen mladi muž pokušava, slika se već našla na Twiterru.

No, slavna glumica je sve uzela kao šalu, pa je na Twiterru napisala 'da on ne može ostati ozbiljan čak i kad se ona trudi da bude uzorna supruga i da mu ispegla odijelo'.

Poznati par trenutno se nalazi na ostrvu Caicos na slavlju povodom vjenčanja njenog bivšeg supruga Brucea Willisa koji se također oženio s mladom britanskom manekenkom, 30-godišnjom Emom Heming.

Demi Moore i Bruce Willis razveli su se 2000. godine nakon 13 godina braka, ali su ostali u izvanrednim odnosima. Često ih se u javnosti može vidjeti zajedno s kćerima Rumer, Scout i Tallulah.