Nova romansa na pomolu?
0

Guy Ritchie uhvaćen u društvu Jemime Khan

Sarajevo-x.com
I dok mediji neumorno pišu o detaljima njegovog razvoda s pop kraljicom Madonnom Guy Ritchie je, čini se, već počeo uživati u svojoj slobodi i predstojećim praznicima. Ako je vjerovati britanskom Telegraphu, Guy u posljednje vrijeme uživa u društvu bogate nasljednice Jemime Khan, koja je ranije bila u ljubavnoj vezi s britanskim glumcem Hughom Grantom.

Britanski filmski reditelj se početkom decembra pojavio u društvu 33-godišnje bivše supruge Imrana Khana, pakistanskog igrača kriketa na zabavi koju je u svom domu organizovao PR kralj Matthew Freud i njegova supruga Elisabeth Murdoch, kćerka medijskog mogula Ruperta Murdocha.

Kako otkriva Mirror, par se i prošlog vikenda odlično zabavljao na božićnoj zabavi u Freudovom domu, a pridružili su im se Stella i Mary McCartney, mlada pjevačica Lily Allen, rock legenda Mick Jagger i hollywoodski glumac Kevin Spacey.

Da li je reditelj filma "Snatch" utjehu za izuzetno medijski popraćen bračni brodolom već pronašao u zanosnoj Britanki, koja je u braku s Imranom Khanom rodila dva sina, svakako ćemo, zahvaljujući vrijednoj žutoj štampi, uskoro i saznati.