Showbiz
0

Guy Ritchie: Brak s Madonnom je bio kao španska sapunica

Sarajevo-x.com
Guy Ritchie i Madonna
Guy Ritchie i Madonna
Slavni režiser Guy Ritchie prvi put je komentarisao osmogodišnji brak sa Madonnom u intervjuu za Details. Iako je svoj prvi brak opisao kao relativno pozitivan, dodao je da je bio i kao španska sapunica.

"Uživao sam u prvom braku. To definitivno nije nešto što sam zažalio. Sveukupno iskustvo je bilo veoma pozitivno. Imamo djecu i volimo ih. Ipak, nekako nastaviš život. Osjećao sam se kao da sam bio u španskoj sapunici, kao da sam dugo vremena živio u jednoj. Vjerovatno ću za 10 godina imati mnogo više da kažem", rekao je Ritchie, prenosi Huffington Post.

Režiser mnogih filmova, uključujući i The Sherlock Holmes: A Game of Shadows, oženio je Madonnu 2000. godine, a razveli su se 2008. Oni imaju dvojicu sinova, jednog usvojenog Davida Banda i biološkog Roccoa. Ritchie je dobio između 76 i 92 miliona dolara nakon razvoda.

"Drago mi je samo da se cijela drama oko ravoda završila jer sam puno razmišljao u to vrijeme", dodao je Ritchie.

Ritchie i njegova sadašnja djevojka Jacqui Ainsley nedavno su dobili prvog sina. Slavni glumac je dodao da nema neki poseban recept za odgajanje djece, ali da prisiljavanje nekoga na nešto nikada nije dobro.

"Evo, na primjer, ja svoje dijete neću prisiljavati da bude najbolji u školi ili nešto slično. Ja nisam bio dobar u školi, a čini mi se da sam ispao uredu", rekao je Ritchie.