Nepremostiva svađa sa Nicole
0

Grupa 'Pussycat Dolls' se definitivno raspada?

Sarajevo-x.com
Medijske špekulacije o raspadu grupe ‘Pussycat Dolls’ su se i obistinile. Naime, kako su izvijestili američki mediji burna svađa između članica grupe prethodila je njihovom odlasku na ‘odmor’ koji će po svim prilikama trajati zauvijek.

Svađa se dogodila zbog glavne pjevačice, Nicole Sherzinger, kojoj mediji posvećuju mnogo više pažnje nego ostalim djevojkama, nakon čega je Sherzingerova prestala govoriti sa djevojkama iz grupe.

“To je pravi rat. Razišle su se zauvijek. Nijedna djevojka iz benda ne priča sa Nicole koja je inače bila u centru pažnje da bi to iskoristila i počela raditi na na svom solo albumu”, kazao je neimenovani izvor za 'The New York Post'.

Mediji su već mjesecima izvještavali o svađi između slavnih mačkica Melody Thornton, Jessice Sutta, Ashley Roberts, Kimberly Wyatt i Nicole.

Naime, Nicole, inače djevojka Lewisa Hamiltona vozača Formule 1, je imala svu medijsku pažnju za razliku od ostalih djevojaka. Cure iz benda su joj to zamjerale, te su se zbog toga nerijetko svađale.

Prije godinu dana Nicole je izjavila kako će se posvetiti solo karijeri, no nakon prvog neuspjeha odmah se vratila grupi.

Ipak, nisu dugo izdržale na okupu. Bend koji iza sebe ima dva albuma, nekoliko hit singlova između kojih i ‘Don’t Cha' koji je obarao rekorde na muzičkim top listama, po svemu sudeći zauvijek odlazi u prošlost.