"Sasvim obična nedjelja"
74

Grupa muškaraca počastila Ninu Badrić pjesmom s broda, pjevačica oduševljena

L.K.
Screenshot: Instagram video
Screenshot: Instagram video
Hrvatska pjevačica Nina Badrić već neko vrijeme odmara na svojoj vikendici na Hvaru, gdje je snimila spot za nedavno objavljenu pjesmu "Volim te, volim". Dok je odmarala na plaži, grupa muškaraca s obližnjeg brodića mahala joj je i pjevala njene pjesme.

Nina je jednu od pjesama zabilježila i podijelila na Instagram profil uz opis "Jedna sasvim 'obična' nedjelja", a video je u kratkom periodu sakupio više od 100 hiljada pregleda.

Nina je ugodno spojila s korisnim te je nakon snimanja i predstavljanja spota nastavila boraviti na prelijepom Hrvatskom otoku. Za pjesmu "Volim te, volim", kazala je kako ju je davno napisala te kako je sve ove godine čekala na savršen momenat da je objavi.

"Nakon pjesama 'Dani i godine' i 'Rekao si', čini mi se da je baš sada pravo vrijeme da je ljudi čuju. Slavko Sobin bio je idealan izbor za spot jer nosi u sebi tu emociju i toplinu koja je bila potrebna za priču o kojoj pjesma govori. Priču o ljubavi koja ostaje i ima sretan kraj", kazala je Badrić prilikom predstavljanja pjesme.