Showbiz
0

Građani New Orleansa vole Brada i Angelinu

Sarajevo-x.com
Poznati hollywoodski par trenutno boravi u New Orleansu sa svoje troje djece zbog snimanja novog Bradovog filma "The Curious Case". Lokalno stanovništvo je impresionirano njihovom ljubaznošću i suosjećanjem.

Zaposlenica hotela InterContinental, gdje su Brad i Angelina iznajmili cijeli četrnaesti sprat, izjavila je za Life & Style: " Jedno veče sam krenula ući u lift, kada mi je iznutra jedan ogromni čovjek ljutito rekao, 'Ne možeš ući'. Nakon toga sam čula glas neke žene kako govori, 'Za Boga miloga, pusti ženu da radi svoj posao'. Ušla sam u lift i vidjela da je to zapravo Angelina Jolie! Uzela me je za ruke i tražila oproštaj zbog načina na koji se njeno osiguranje ponijelo prema meni."

Lokalno stanovništvo ima, opet, drugi razlog za simpatije prema njima dvoma. Brad i Angelina su odlučili da pomognu gradu da se oporavi nakon uragana Katrina.

"Brad mi je rekao da je sam sebi obećao da će pomoći oko izgradnje New Orleansa", izjavio je čovjek koji je Brada upoznao u jednom od lokalnih kafića gdje je gledao utakmicu.