Pjevali i plesali
32

Gorana Bogdana i Jovanu Stojiljković ponijela atmosfera u beogradskoj kafani, par se opustio i uživao

N. C.
Goran Bogdan i Jovana Stojiljković (Foto: Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL)
Goran Bogdan i Jovana Stojiljković (Foto: Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL)
Goran Bogdan i Jovana Stojiljković bili su u centru pažnje na nastupu Prljavog kazališta u beogradskom kafani.

Par se opustio pjeva i plesao nakon što ih je ponijela odlična atmosfera. Mladen Bodalec je došao do njihovog stola i zagrlio Bogdana te su zajedno pjevali. Glumca je definitivno ponijela vrhunska atmosfera pa je kasnije ustao i grlio Jasenka Houra.

I Jovana je upotpunosti uživala te je neumorno plesala i pjevala. U ovako opuštenom izdanju još je nismo imali priliku vidjeti.

Goran i 11 godina mlađa srpska glumica, koja je široj publici najpoznatija po filmu "Južni vjetar", obnovili su svoju vezu krajem 2021. godine, i to nekoliko mjeseci nakon što su bili prekinuli.

Ponovno su se zbližili na snimanju jedne serije u Hrvatskoj. Još ranije otkriveno je kako su njihovu odnosu presudile poslovne obaveze, zbog kojih se nisu mogli često viđati te su prekinuli zbog razdvojenosti. Međutim, čini se kako je sudbina ipak imala drugačije planove.

Vezu su prvi put započeli 2019. godine, a za njihovu se romansu saznalo kada je naš glumac svoju kolegicu iznenadio velikim buketom cvijeća nakon premijere predstave u Narodnom pozorištu u Beogradu, u kojoj je ona imala glavnu ulogu.