Slavni glumac
38

Goran Višnjić podijelio fotografiju s najstarijim sinom, djecu rijetko objavljuje na Instagramu

L. R.
Goran Višnjić (Foto: EPA)
Goran Višnjić (Foto: EPA)
Glumac Goran Višnjić jučer je iznenadio svoje pratioce na Instagramu podijelivši zajedničku fotografiju sa svojim najstarijim sinom.

Iako, ovaj slavni glumac povremeno objavljuje različite sadržaje na svom Instagram profilu koji uključuju lične fotografije, ali i brojne druge zanimljivosti, fotografije svoje djece rijetko postavlja na ovu društvenu mrežu.

Ipak, ovaj put je odlučio "počastiti" svoje pratioce na 24 sata, koliko traje jedan Instagram story, fotografijom na kojoj se nalazi zajedno sa svojim najstarijim 15-godišnjim sinom Tinom. Kako je moguće vidjeti otac i sin odlučili su se za nešto ležernije izdanje.

Goran Višnjić sa sinom Tinom
Goran Višnjić sa sinom Tinom

Osim njega, zajedno sa suprugom Evom Višnjić, glumac ima 16-godišnju kćerku Lanu, 13- godišnju Vivien i 11-godišnjeg sina Viga. Ovaj 50-godišnji glumac, iako je rođen u Šibeniku u Hrvatskoj, on je dijelom zbog uspješne karijere, ali i zbog porodice odlučio živjeti na dvije lokacije i to u Velikoj Britaniji i SAD-u.

Javnosti je poznat po brojnim ulogama u serijama i filmova kao što su: "ER", "New York, I love you", "Dollface", "Practical Magic", "Timeless", "Doctor Who", "General", "Fatima" i "The Brides", a uskoro će se pojaviti i u trećoj sezoni Netflixove serije "Vikings: Valhalla".