Showbiz
0

Goran Ivanišević o privatnom životu

FENA
Foto: 24sata.hr
Foto: 24sata.hr
Potaknut brojnim medijskim špekulacijama o prekidu veze s Tanjom Dragović, najtrofejniji hrvatski teniser Goran Ivanišević odlučio je prekinuti medijsku šutnju i demantirati, kako kaže, gluposti o njegovom privatnom životu.

Privatni život Gorana Ivaniševića posljednjih je dana top tema društvenih krugova, što popularni teniser teško podnosi i prihvaća. Upravo je zato, iako ne voli davati intervjue, odlučio javno progovoriti te je u časopisu Extra demantirao sva nagađanja o prekidu veze s bivšom manekenkom Tanjom Dragović.

"Imamo vezu koja ima uspone i padove, kao i svaka druga. Ne mogu reći da u osam godina veze nismo imali kriza, ali uz sve te napise još smo skupa. Koliko god su to bile gluposti, priznajem da su ponekad loše utjecale na naš odnos. Normalno da nije uvijek sve bajno. Najlakše je otići, ali mi srećom u nijednoj našoj svađi nismo odlučili prekinuti", rekao je Ivanišević.

Goran kaže kako mu smetaju paparazzi koji ga svakog dana prate u stopu. "Meni ne treba takva promocija, nisam pjevač ni glumac", rekao je, ističući kako takve situacije najviše štete njegovoj kćeri, četverogodišnjoj Amber Mariji. Ivanišević je također demantirao nagađanja da je Tanja u tajnoj vezi s Borisom Vidićem, vlasnikom City Expressa, te da se on potajno viđa s RTL-ovom voditeljicom Vanjom Halilović.

Najviše ga je, kaže, razljutio novinarski "zaključak" kako bi mu raskid veze s Tanjom Dragović bio preskup (osam godina vanbračne veze zakonski Tanji jamči polovinu Goranove prijavljene imovine).

"To što se nisam oženio Tanjom ne znači ništa. Ona ima prava kao i svaka zakonska supruga. Zašto bismo to radili, dokazivali ljudima da se volimo ako se ne volimo? Zbog koga?", rekao je Ivanišević.

Također je istaknuo kako u osam godina nijednom nije prevario svoju suprugu: "Uvjeren sam da se nevjera, kad krene, ne zaustavlja samo na jednoj osobi. To je znak da veza ne funkcionira i da je kraj. A da sam to ikada i učinio, sigurno bih joj to priznao jer imamo iskren odnos".