Saznaje Nacional
11

Goran Ivanišević bez osnove blokira račune bivše supruge, potrošila manje nego što joj pripada

D. J.
Foto: Jurica Galoic/Pixsell
Foto: Jurica Galoic/Pixsell
Hrvatski magazin Nacional piše da je dobio na uvid ključni dokument koji jasno pokazuje da je odluka suda da blokira račune Tatjane Dragović, bivše supruge proslavljenog tenisera Gorana Ivaniševića, "neosnovana i krajnje pristrana u korist Ivaniševića".
Imovina i računi Tatjane Dragović već dulje od godinu dana su blokirani privremenom mjerom koju je na Ivaniševićev zahtjev donio sud, u sklopu mučnog javnog razvoda.

Nacional navodi da su na uvid dobili ključni dokument koji po svemu sudeći jasno dokazuje da je blokada računa, pa makar i privremenom mjerom, bila neosnovana.

"Radi se o financijskom vještačenju tvrtke Centar za financijska vještačenja, koju su u nizu drugih predmeta angažirali razna državna tijela i samo Državno odvjetništvo, a koje precizno analizira promet na bankovnom računu koji su godinama zajednički koristili Ivanišević i Dragović.

Tim vještačenjem detaljno su analizirani i prometi na hrvatskim računima dvoje bivših supružnika te je njegov zaključak krajnje eksplicitan i vrlo jasan: Tatjana Dragović ne samo da nije potkradala bivšeg supruga, kako on tvrdi, nego je u periodu od 2015. do 2022. godine potrošila znatno manje novca nego što joj po bračnom sporazumu pripada", dodaje Nacional.

Nacional je početkom godine pisao kako je bivši teniser pokrenuo više postupaka s ciljem da bivšoj supruzi, Tatjani Dragović, oduzme dio imovine koja joj je pripala temeljem njihovih ranijih međusobno potpisanih sporazuma. Navodno je tada pokrenuo postupak i protiv njihove kćeri te zatražio polovicu stana koji joj je Tatjana darovala.

Podsjećamo, Tatjana je Gorana prijavila 2021. zbog porodičnog nasilja nad njihovim malodobnim sinom Centru za socijalnu skrb. Nakon što su nju i njihovu kćer ispitali u policiji i Državnom odvjetništvu, više im se niko nije javio.