Hrvatski glumac
32

Goran Bogdan pružio podršku kolegi iz Srbije: Ne dam na kuma

L. R.
Goran Bogdan (Foto: Instagram)
Goran Bogdan (Foto: Instagram)
Slavni hrvatski glumac Goran Bogdan jučer je na svom Instagram profilu pružio podršku kolegi Marku Janketiću, koji već nekoliko dana dobija uvrede i prijetnje smrću.

Naime, prilikom gostovanja u u trećoj epizodi emisijie "PopTok" portala Nova.rs, srbijanski glumac Marko Janketić razgovarao je s novinarom Perom Jovovićem o stanju u Srbiji i njenim institucijama.

"Volio bih da moje kćerke žive u društvu koje nije obespravljeno, gdje institucije imaju svoju ulogu. Živimo u društvu koje ne funkcioniše. Nije prije 10 godina bilo bolje, da je bilo, ne bi sada bilo gore, eto tako bih to rekao", izjavio je Janketić u emisiji.

Ovom izjavom, Janketić se našao na meti kritika, a zbog nastale situacije, Goran Bogdan je odlučio podijeliti njihovu zajedničku fotografiju na kojoj leže nasmijani u krevetu uz opis "Ne dam na kuma".

Iako na meti kritika, Janketić je dobio podršku svojih kolega glumaca, prvobitno iz Glumačke organizacije Srbije, a potom su se oglasili i Dragan Bjelogrlić te Sergej Trifunović. Janketić se na kraju oglasio i na svom Instagram profilu i zahvalio svima koji su stali na njegovu stranu.