Imala operaciju
37

Glumici iz serije "Teorija velikog praska" dijagnosticiran rak pluća: Nikad u životu nisam pušila

D. J.
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Kate Micucci, najpoznatijoj po ulozi u popularnoj seriji "Teorija velikog praska", dijagnosticiran je rak pluća.

Ova 43-godišnja glumica objavila je video na TikToku s namjerom da obavijesti svoje pratitelje o trenutačnom zdravstvenom stanju.

@katiemicucci An update on what I’ve been up to. 🫁 #sicktok #hospital #imokay #solucky #sendinglove ♬ original sound - Katemicucci

"Pozdrav svima, ovo nije TikTok, ovo je 'Sick Tok'. U bolnici sam, jučer sam imala operaciju raka pluća s kojim se borim", rekla je.

"Dijagnosticirali su ga jako rano. Čudno je da sam oboljela, jer nikad u životu nisam zapalila cigaretu, pa me itekako iznenadilo", nastavila je glumica.

U odjeljku s komentarima ispod videa, pojasnila je kako je saznala za svoju dijagnozu.

"U nalazima krvi jedna se stvar pokazala jako visokom...Bio je to HCRP...Nisam bila sigurna šta je to tačno bilo, ali sam pretpostavljala da bi to mogla biti neka vrsta upale", napisala je Micucci.

Ubrzo je otišla doktoru na pretrage, skeniranje srca i pluća, gdje je rak i otkriven. Velik broj obožavatelja joj je pružio podršku putem komentara na društvenim mrežama.

Glumica i komičarka ima trogodišnjeg sina s muzičarem Jakeom Sinclairom. U seriji "Teorija velikog praska" glumila je Lucy.

Također se pojavila u seriji "Scrubs", "Raising Hope" i "Steven Universe", a posuđivala je glas Velmi u franšizi "Scooby-Doo" od 2015. godine.