Poslednja sezona Očajnih domaćica
0

Glumice još jednom pokazale zašto ih volimo

Sarajevo-x.com
U januaru će biti emitovana poslednja sezona Očajnih domaćica. Za potrebe opraštanja od serijala slavne glumice Terri Hatcher, Felicity Huffman, Eva Longoria i Marica Cross su se fotografisale u predivnim haljinama i cipelama na visoku potpeticu.
Komentari na fotografije su da je izgled popularnih domaćica daleko od očajan i da njih četri izgledaju nevjerovatno za svoje godine i nakon toliko godina rada na Domaćicama.

Pomenute slavne glumice godinama tumače likove haotične i prelijepe Susan Mayer, organizovane mame sa puno djece, Lynette Scavo, latino seksi bombu, Gabrielleu Solis i Bree Van de Kamp, koja pati od opsesivno-kompulsivnog poremećaja.

Očajne domaćice zaslužne su za nevjerovatan uspijeh koji su glumice postigle, a neke od njih i izvan serijala. Na fotografijama Hatcher (47) izgleda mlađe i elegantnije kao nikad. Felicity (49) nas je iznenadila ženstvenošću, Eva (36) se pojavljujeu kratkoj haljini, a i Cross izgleda predivno.

Poslednje epizode serije Očajne domaćice biće emitovanje na američkom kanalu ABC, 8.januara, koji će odgonetnuti sve misterije stanovnika Wisteria Lanea. Gledaoci će imati priliku vidjeti Bree koja razmišlja o samoubistvu, Gabby će se pitati da li je Carlos umiješan u ubistvo detektiva Chucka Vancea, a Susan je odlučila da ide u New York, prenosi Daily Mail.