Uoči Valentinova
0

Glumica Tori Spelling viđena sa suprugom na romantičnoj večeri nakon glasina o prekidu

Klix.ba
Tori Spelling (Foto: EPA-EFE)
Tori Spelling (Foto: EPA-EFE)
Glumica Tori Spelling viđena je sa svojim suprugom na romantičnoj večeri u ponedjeljak nakon što su proteklih mjeseci kružile glasine o njihovom prekidu.

Zvijezda serije "Beverly Hills" Tori Spelling i njen suprug i glumac Dean McDermott večerali su u restoranu Noi Due Trattoria u Agoura Hillsu u Kaliforniji i sudeći po fotografijama stranih medija izgledali su poprilično zaljubljeno.

Spelling je za ovo večeru odlučila odjenuti kratku svjetlucavu crvenu haljinu s dugim rukavima i dekolteom, a izgled je upotpunila visokim crnim salonkama. McDermott je bijelu košulju, tamne hlače, crnu kravatu te crnu jaknu.

Ovo je iznenadilo medije, jer je slavni par prošle godine dospio na naslovnice medija nakon što su odbacili svoje vjenčano prstenje, a prije toga je McDermott priznao i da je varao glumicu. Međutim, on je na kraju ispravio stvar, nazivajući sebe "izvan tržišta" te se izvinio fanovima za svoje ponašanje.

Podsjećamo, glumica je krajem prošle godine završila u bolnici i tada se obratila putem društvenih mreža gdje je navela da joj je teško biti odvojenom od porodice. Ona i McDermott vjenčali su se 2006. godine i zajedno imaju petero djece: Liama (15), Stellu (14), Hattie (11), Finna (10) i Beaua (5).