Ljudi joj ne vjeruju
29

Glumica se rasplakala kad je saznala da je reper DMX umro - prije više od godinu

D. J.
Foto: TikTok
Foto: TikTok
Glumica Stacey Dash rasplakala se kad je saznala da je legendarni američki reper DMX preminuo prije više od godinu dana.
Zvijezda serije "Clueless" briznula je u plač zbog smrti repera u videu koji je objavila na TikToku u srijedu, rekavši da se "srami" što "nije znala" za njegov srčani udar izazvan kokainom.
@official.staceydash I was strolling through #tiktok and found a #DMX song that has saved me many times. Suddenly it says #RIP i know I am late, i did not know he passed away, he #OD I am heartbroken - he was such a great guy. #devestated #staceydash #fyp #sober ♬ original sound - Official.StaceyDash

"Danas sam šest godina i jedan mjesec čista i to mi slama srce", rekla je Dash. “On je izgubio od toga. Izgubio je od tog demona ovisnosti. Molim te, nemoj izgubiti.”

"Listala sam TikTok i pronašla njegovu pjesmu koja me spasila mnogo puta. Odjednom piše #RIP. Nisam znala da je preminuo. Slomljeno mi je srce - bio je tako sjajan dečko", dodala je glumica.

Mnogi joj nisu povjerovali te su se pitali gdje je Dash bila da propusti tu vijest, ističući da je DMX-ova smrt bila po svim medijima prošle godine.

Podsjećamo, DMX je 9. aprila preminuo u 50. godini u New Yorku.