Nemoćna i zarobljena
14

Glumica Rosie O’Donnell: Otac me je seksualno zlostavljao dok sam bila dijete

Klix.ba
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Holivudska glumica Rosie O'Donnell otkrila je kako ju je otac seksualno zlostavljao dok je bila dijete. Ovu informaciju otkrila je Raminu Setoodehu za potrebe njegove predstojeće knjige "Ladies Who Punch: The Explosive Inside Story of The View".

Kada je njena majka umrla O'Donnell je imala samo 10 godina. Njen otac Edward Joseph O'Donnell umro je 2015. godine. Komičarka i glumica bila je vrlo otvorena dok je govorila o svom burnom i nesretnom djetinjstvu.

Kazala je i kako je bila žrtva seksualnog zlostavljanja, a prvi put je otkrila kako je počinitelj tog monstruoznog čina bio njen otac.

"Bila sam jako mlada kada je zlostavljanje počelo. Kad je moja majka umrla otac je bio prinuđen da se brine o petero djece. U suštini, to je nešto o čemu ne želim razgovarati", rekla je O'Donnell.

Dodala je i kako zlostavljanje djece svakako mijenja osobu.

"Svako dijete koje je stavljeno u tu poziciju, posebno ukoliko ga zlostavlja neko iz porodice osjeća se potpuno nemoćno i zarobljeno jer je osoba kojoj biste rekli za svoj problem, osoba koja je počinitelj", rekla je glumica.