Brzo je dobila odgovor
122

Glumica rodom iz BiH boravila u Međugorju, pratiteljica joj poručila: Mogla si ofarbati sijede

Klix.ba
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Marijana Mikulić, hrvatska glumica rodom iz Hercegovine s porodicom je posjetila svoj rodni kraj te je boravila u Međugorju.
"Gospe, hvala ti. Došli na pet dana u Hercegovinu. Auto treba popravak, ja padnem četiri dana, pretpostavljamo gripa, nisam mogla o sebi. A imala sam veliku želju Jakija odvesti na Brdo ukazanja. Nakon četiri dana nekako sam došla k sebi. Ulete dobri ljudi, riješe auto. Ne moramo juriti za Zagreb. Danas obiteljski na Brdo ukazanja. Jaki se sam popeo uz tatinu ruku pomoći. Dečki se nisu svađali. Još na poklon ovako lijep dan. Samo mogu ponoviti: Gospe, hvala ti", napisala je glumica. Međutim jedna pratiteljica joj je poručila kroz šalu da bi trebala obojiti sijede.

"Znaš što ću ti reći, sretna sam da sam na nogama i boli me briga za sijede", odgovorila joj je Marijana, a mnogi su je podržali.

Inače, Marijanu gledatelji u regionu pamte po ulozi u brojnim hrvatskim filmovima i serijama među kojima su i "Ljubav u zaleđu" te "Ponos Ratkajevih", koje su nekoć bile vrlo popularne.

Iako je odrasla u Širokom Brijegu, Marijana je s obrazovanjem nastavila u Zagrebu gdje je ostvarila uspješnu karijeru.

Na posljednjem Sarajevo Film Festivalu prošetala je ispred Narodnog pozorišta uoči pretpremijere serije "Metropolitanci".

Uspješna glumica često s porodicom boravi u rodnoj BiH.