Showbiz
10

Glumica Marija Karan se udaje za agenta Toma Cruisea

Klix.ba
Marija Karan
Marija Karan
Srbijanska glumica Marija Karan udaje se ove godine za Joela Lubina, holivudskog producenta i agenta Toma Cruisea. Ovu vijest je potvrdio i njen portparol.

"Možemo da podijelimo s vama lijepe vijesti i objavimo da se Marija Karan udaje. Marija i njen budući suprug se raduju vjenčanju i željeli bi da svadba bude u Beogradu. U zavisnosti od obaveza, njih dvoje će precizirati datum i mjesto vjenčanja, a planiranje i organizacija slavlja je u toku", stoji u saopštenju portparola Marije Karan, koja nije željela da daje komentare na ovu temu, prenosi Blic.

Marija Karan u Sarajevu (Foto: Klix.ba)
Marija Karan u Sarajevu (Foto: Klix.ba)
Iako je prije samo desetak dana rekla da još ne planira da se udaje, izgleda da je Marija zbog nečeg iznenada promijenila odluku i odlučila da svom izabraniku kaže sudbonosno "da". Iako nije otkrila ime svog dečka, američki mediji mjesecima pišu o Mariji i Joelu Lubinu kao paru.

Joel zastupa nekoliko holivudskih zvijezda među kojima su Tom Cruise, Colin Farrell, Zack Efron, Jennifer Aniston, Ashton Kutcher...

Marija se preselila u Los Angeles prije nekoliko godina sa željom da tamo izgradi karijeru, ali je do sada od većih projekata učestvovala samo u filmu "The Rite" sa Anthonyjem Hopkinsom.

Vezani članci