Poznata po skandalima
31

Glumica Lindsay Lohan objavila da očekuje dijete sa suprugom Baderom Shammasom

N. O.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Američka glumica Lindsay Lohan, koju svjetska javnost pamti više po skandalima nego po ulogama u filmovima i serijama, objavila je da je trudna i da očekuje prvo dijete sa suprugom Baderom Shammasom.

Lohan je na Instagramu podijelila sretne vijesti gdje je uz fotografiju bijelog bodyja za bebe na kojem piše "uskoro" poručila: "Blagoslovljeni smo i uzbuđeni!", označivši Shammasa u objavi. Paru će ovo biti prvo dijete.

"Ona se osjeća odlično i oduševljena je", kazao je njen predstavnik za Page Six.

Glumica se za udala za finansijera početkom jula, nakon što je najavila zaruke nizom Instagram fotografija u novembru 2021. godine. Vijest o Lohaninom braku stigla je nakon što je glumica na Instagramu nazvala Shammasa svojim "mužem" .

"Ja sam najsretnija žena na svijetu. Pronašao si me i znao da želim pronaći sreću i milost, sve u isto vrijeme. Zaprepaštena sam što si mi ti muž", napisala je tada.

"Moj život i moje sve. Svaka bi se žena trebala osjećati ovako svaki dan", zaključila je Lohan u spomenutoj objavi.

Njeno ime prethodno su pratili brojni skandali, a javnost je bila upućena u njena žestoka partijanja sa Paris Hilton, loš odnos s majkom, burne ljubavne veze i slično.

Glumica je svakodnevno punila naslovnice vijestima o krađama, kaznama koje joj je policija redovno pisala zbog brze vožnje, a potom i šokantnom odlukom da prelazi na islam.