Showbiz
0

Glumica Lindsay Lohan moli Ala Gorea za pomoć

FENA
Glumica Lindsay Lohan zatražila je od bivšeg američkog potpredsjednika Ala Gorea da joj pomogne skinuti ljagu s njena imena, javljaju američki mediji.

U e-mailu napisanom prijateljima i advokatima, 20-godišnja glumica je rekla kako joj je "zlo" od onog što mediji pišu o njoj i kako želi održati konferenciju za novinare, da bi mogla izraziti svoje mišljenje o tome.

Prema New York Postu, Lindsay je napisala: "Al Gore će mi pomoći. Došao je k meni sinoć i rekao kako će biti jako sretan bude li razgovarao sa mnom. Ako mi je on spreman pomoći, pomoći će mi i Hillary Clinton, Bill Clinton, Evan Metroplis, John Daur, pomoći će mi svi koji s njim rade, samo ako ih budemo zamolili."

[SLIKA]1[/SLIKA]

Zvijezda "Zločestih djevojaka", čiji je "nabacani" e-mail prepun gramatičkih i pravopisnih pogrešaka, poziva na ono što ona bizarno naziva "putem budućeg Howarda Hugesa", što bi joj trebao pomoći "objaviti politički i moralno korektno, potpuno adekvatno pismo".

"Želim održati konferenciju za novinare. Učinit ću sve kako bih to napravila", rekla je Lohan, te dodala kako "ima veliki utjecaj na mlađe generacije, kao i na generacije starije od nje". "To je moj život, želim ga živjeti. Ljudi ne mogu lagati i misliti kako je uredu to raditi i dalje. Imala sam mnogo uspona i padova, kao što ih imaju i svi ostali. No, lažno optuživati jednu djevojku je nepravedno prema mom mišljenju.

"Spremna sam učiniti sve što treba kako bi moj život bio onakav kakav treba biti", rekla je Lindsay. Lindsayina predstavnica, Leslie Sloane Zelnik, odbila je komentirati novinarima Lindsayino pismo i izjave.