Ima rak dojke
18

Glumica iz serije "Baywatch" žali što je sa 18 godina ugradila silikone: Bila je to glupa odluka

L. R.
Nicole Eggert (Foto: EPA-EFE)
Nicole Eggert (Foto: EPA-EFE)
Glumica Nicole Eggert otkrila je da žali što je sa 18 godina ugradila silikone za ulogu u popularnoj seriji "Baywatch".

Naime, ona je nedavno objavila da ima rak dojke i da se trenutno nalazi u drugom stadiju, a potom je u intervjuu za People otkrila da joj je žao što je radila estetske operacije.

"Posmatram sve te mlađe djevojke koje to rade i pomislim: 'Bože, ostavite svoja tijela na miru'", rekla je 52-godišnja glumica.

Glumica je tokom godina imala niz operacija povećanja grudi, ali je 2015. godine odlučila ih smanjiti. Eggert je priznala da nije ni fizički ni psihički bila spremna za svakodnevno snimanje u kupaćem kostimu.

"Bila je to glupa odluka jedne 18-godišnjakinje", navela je.

Nakon što je nedavno otkrila da ima rak, Eggert je rekla da čeka da uđe u operacijsku salu kako bi joj uklonili bolnu kvržicu u lijevoj dojci i kako bi saznala kada može započeti s kemoterapijom.

Glumica je priznala da često paničari znajući da rak raste u njoj svake sekunde, a najteže joj pada pomisao da bi mogla umrijeti i ostaviti svoje kćerke Dilyn (25) i Keegan (12). Tvrdi da mlađu kćerku nema kome ostaviti, ako umre.

Eggert je priznala da čak ne zna kako će platiti sve troškove liječenja pa je njena bliska prijateljica Mindy Molinary pokrenula apel za finansiranje njenog liječenja kako ne bi ostala bez novca i doma.