Neugodno iskustvo
7

Glumica Emma Roberts blokirala majku na Instagramu zbog vijesti o njenoj trudnoći

B. R.
Emma Roberts (Foto: EPA-EFE)
Emma Roberts (Foto: EPA-EFE)
Američka glumica Emma Roberts blokirala je svoju majku Kelly Cunningham na Instagramu zbog toga što je na ovoj društvenoj mreži potvrdila da je Roberts trudna.

Roberts je u emisiji "Jimmy Kimmel Live" ispričala zašto se odlučila ovo uraditi. Kako je kazala, njena majka nije tehnološki pismena i do prije tri godine je imala stari, preklopni mobitel. Problemi su počeli kada su se u javnosti pojavile glasine da je ona trudna.

Spekulacije su preplavile i društvene mreže, pa je jedna osoba pitala glumicu na Instagramu da li je tačno da zajedno sa svojim partnerom Garretom Hedlundom očekuje prvo dijete. Na ovo pitanje u komentarima je potvrdno odgovorila njena majka.

Prema riječima Roberts, to je bila katastrofa. Za ono što je uradila njena majka je saznala u avionu. Poručila joj je da prestane to raditi.

"U jednom trenutku sam je blokirala na Instagramu. Jedino sam to mogla uraditi. U dva sata ujutro pitala me je da li sam je blokirala. Odgovorila sam da sam to uradila", rekla je i dodala da ju je nakon toga odblokirala.

Spomenuta dešavanja je nazvala Instagram ratom s majkom, prenosi CNN.