{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Glumci nakon 23 godine otkrili da su u rodbinskoj vezi

6.4.2012. u 22:00
0
8
Glumci nakon 23 godine otkrili da su u rodbinskoj vezi
0
Glumci nakon 23 godine otkrili da su u rodbinskoj vezi
Glumac Kevin Bacon i njegova supruga glumica Kyra Sedgwick su daljnji rođaci, otkriveno je u emisiji "Pronađi svoj korijen".
Rodbinska veza između dvoje supružnika, koji su zajedno 23 godine, je otkrivena u emisiji koja prati gene slavnih ličnosti, a vodi je Henry Louis Gates Jr.

I Bacon i Sedgwick će se pojaviti u idućoj epizodi, a navodno oboje provjeravaju svoje korijene.

"Ispostavilo se da dijele dvije zajedničke stvari. Jedna je da su potomci ljudi koji su bili robovlasnici, a drugo je da su zapravo daljnji rođaci", rekao je Gates za website WENN.

Gates je dodao da se slavne osobe slože s tim da budu i seriji i da podijele historiju svojih porodica, čak i kada su rezultati neprijatni.

"Nemamo nikakve prethodne aranžmane ni sa kim osim da su upoznati sa pravilima i da dobrovoljno daju podatke svojih porodičnih korijena. Imamo eksperte u istraživanju gena, neki su specijalizovani u afroameričkim genetskim istraživanjima, neki jevrejskim, azijskim... ukoliko nađemo nešto, mi to i objavimo", rekao je Gates.

U epizodi koja je uključivala Roberta Downeyja Jr. dokazano je, naprimjer, da je u njegovoj bližoj familiji počinjeno okrutno ubistvo. Bacon i Sedgwick nisu uznemireni Gatesovim pronalascima.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Hoćete li gledati novu "Audiciju"?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: