Napravio veliku štetu
40

Glumac Michael B. Jordan Ferrarijem se zabio u parkirano auto pa nije htio dati objašnjenje

L. R.
Michael B. Jordan (Foto: EPA-EFE)
Michael B. Jordan (Foto: EPA-EFE)
Glumac Michael B. Jordan nedavno je imao saobraćajnu nesreću kada se autom zabio u parkirano vozilo na ulici u Los Angelesu.

Kako otkrivaju mediji, nesreća se dogodila u subotu u večernjim satima, Michael B. Jordan vozio je Ferrari, dok je drugo auto bilo Kia.

Iz policije su obavijestili da se incident dogodio oko ponoći na prometnom dijelu Sunset Boulevard. Prema njihovim riječima nije bilo znakova niti sumnje da je djelo svjesno napravljeno.

Međutim, kako mediji saznaju, glumac nije radio testiranje na alkohol i niko nije uhapšen. Policijska uprava ih je također obavijestila da su nakon nesreće razmijenjeni podaci i da nije podignuta optužnica.

Na fotografijama do kojih su došli mediji, desni blatobran Jordanovog luksuznog auta zvijezde bio je otkinut, a jedna od guma uočena je nekoliko metara iza automobila nakon sudara. Što se tiče drugog auta, dijelovi lijeve strane vozila bili su udubljeni, a metalni ostaci su ostali visjeti nakon udara.

Nije jasno je li drugi vozač bio u vozilu ili prisutan u trenutku nesreće. Policajac je upitao glumca šta se tačno dogodilo, ali on nije želio dati odgovor. Osim štete na vozilima, nema izvještaja o ozlijeđenima.