11. marta
15

Glumac Luke Perry sahranjen nedaleko od njegove farme u Tennesseeju

Klix.ba
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Luke Perry sahranjen je u najvećoj tajnosti 11. marta, izvijestio je danas TMZ. Prema navodima ovog magazina, glumac je sahranjen u najvećoj tajnosti u blzini njegove farme u američkoj saveznoj državi Tennessee.

Ovo imanje Perry je kupio 1995. godine i sve svoje vrijeme volio je provoditi baš na njemu. Imanje se sastojalo od nekoliko hektara obradive površine, ranča i farme za konje.

Članovi najuže porodice nisu željeli komentirati ove navode, ali je Perryjeva vjerenica samo nekoliko dana nakon njegove smrti nagovijestila da bi Perry mogao biti sahranjen bez velike medijske pompe.

Podsjećamo, glumac Luke Perry, koji je ostao je upamćen po ulozi Dylana McKayja u televizijskoj seriji "Beverly Hills 90210", preminuo je 4. marta u 52. godini nakon što je doživio moždani udar.

Luke je proveo pet dana u bolnici nakon što je hospitaliziran zbog posljedica moždanog udara. Iza njega je ostalo dvoje djece, 21-godišnji sin Jack i 18-godišnja kćerka Sophie.

"Bio je okružen svojom djecom Jackom i Sophie, vjerenicom Wendy Madison Bauer, bivšom suprugom Minnie Sharp, majkom Ann Bennett, očuhom Steveom Bennettom, bratom Tomom Perryjem i sestrom Amy Coder. Porodica cijeni podršku koju ste im pružali sve ovo vrijeme i mole za privatnost u vrijeme njihove velike žalosti", rekao je glumčev PR nakon njegove smrti.