"Moje odluke su ispravne"
67

Glumac koji je zbog Vučića napustio Srbiju proslavio mjesec dana rada na baušteli: Uveče legnem miran

I. S.
Foto: Instagram/ammarsadvam
Foto: Instagram/ammarsadvam
Ammar Mešić, srbijanski glumac koji je nakon kritikovanja Aleksandra Vučića dobio otkaz, proslavio je mjesec dana rada na baušteli.
"Evo danas proslavljam mjesec dana bauštelisanja. Čak i ovi moji što me znaju su prognozirali dvije nedjelje da ću se zadržati, ali malo ste se za-ebali. Pored, normalno, napornog fizičkog rada, ranog ustajanja, organizovanja, upoznao sam divne nove kolege, ljude, prijatelje. Potpuno novi, drugačiji, zanimljiviji život", započeo je.

Pratiteljima je poručio da je donošenje odluka samo na njima, bez obzira na to koliko ih ušutkivali i tražili od njih moguće i nemoguće.

"Ko radi, ne boji se gladi. Vjerujem da je ovo samo epizoda u mom životu iz koje ću naučiti i iz koje učim dosta toga, ali sam najsretniji kad uveče legnem miran i zadovoljan jer znam da nikome ne dugujem, dobro, malo drugarima Stevi i Olji (ali 'ajd), da su mi odluke ispravne, da nikoga nisam ponizio, uvrijedio… Eto… Svašta bih još napisao, ali ima vremena... P. S. Imam čak vremena i za fotke, da se brinu pojedinci", zaključio je.

Podsjećamo, Mešić je ranije objavio da je izbačen iz serije "Igra sudbine" zato što je kritikovao Vučića te podržao proteste Srbija protiv nasilja. On se zajedno s kolegama našao u propagandnom snimak u kojem je stavljena meta na čelo umjetnicima koji su podržali spomenute proteste.

"Volio bih da živim u zemlji u kojoj nikome neće biti ugroženo pravo na sopstveno mišljenje, dostojanstvo, lični integritet i egzistenciju zbog ličnih i političkih stavova", između ostalog je naveo ranije.