84-godišnji Ian McKellen
72

Glumac koji je utjelovio Gandalfa prekinuo s 54 godine mlađim dečkom jer nije za brak

D. J.
Foto: Imdb/Instagram
Foto: Imdb/Instagram
Britanski glumac i zvijezda filma "Gospodar prstenova" Ian McKellen prekinuo je ljubavnu vezu nakon godinu sa svojim 54 godine mlađim dečkom Oscarom Conlon-Morreyjem.

Ovaj 84-godišnji glumac najpoznatiji po ulozi Gandalfa i 30-godišnji Oscar upoznali su se 2022. godine dok su zajedno glumili u predstavi "Mother Goose", nakon čega su brzo započeli vezu, a mladi glumac tvrdio je da je pronašao ljubav svog života.

"Oscar je rekao porodici i prijateljima da ima velike planove s Ianom i da misli kako će se zaručiti. Ali McKellen nije bio u vezi dvadeset godina i on zaista nije čovjek za brak. Ne želi da neko živi u njegovoj kući, nego samo uživa imati nekoga kada je na turneji. Kako se brzo zaljubi, tako se brzo i odljubi", izjavio je njima blizak izvor za Daily Mail.

Legendarni britanski glumac otkrio je u nedavnom intervjuu za časopis Variety kako mu se život promijenio preko noći, i to nakon što je javno priznao da voli muškarce. On je još 1988. godine otkrio javnosti svoju seksualnu orijentaciju i danas priznaje da je to bio trenutak koji mu je promijenio život.

"Gotovo preko noći sve se u mom životu promijenilo nabolje, promijenio se moj odnos s ljudima i cijeli moj stav prema glumi", izjavio je.

Ian je priznao i kako je osjećao da se ljudima koji nisu homoseksualci bilo teško povezati s njegovom borbom.

"Ljudi koji nisu homoseksualci jednostavno ne znaju koliko vam šteti lagati o tome što jeste i sramiti se samog sebe. Odgojen sam u vrijeme kada je bilo protuzakonito seksati se s muškarcem. A to nije bilo tako davno", dodao je.