Sasvim iskren
61

Glumac Faris Pinjo o bivšoj supruzi Tari Thaller: Nije da se baš podržavamo

I. S.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Bh. glumac i pjevač Faris Pinjo je nakon nastupa na Splitskom ljetu govorio o svojoj novoj pjesmu "Za nju" te se osvrnuo razvod od glumice Tare Thaller.

"Znam da je splitska publika zeznuta i upoznao sam mnogo kolega iz Splita na Akademiji scenskih umjetnosti u Sarajevu i jednostavno sam vidio da Sarajlije i Splićani imaju mnogu toga zajedničkog. To je čistoća duše, iskrenost i nema foliranja", rekao je za IN Magazin.

Napisao je muziku i tekst pjesme "Za nju", a aranžman je radio Tomo Presečki. Novinare je zanimalo kome je posvetio ovaj singl.

"To je jedina moja pjesma koja nikome nije posvećena. To je zapravo molitva da sretnem nju, jer sam bio u nekim površnim, toksičnim vezama", ispričao je.

On je prošlog mjeseca potvrdio informaciju da se nakon godinu i po dana braka razvodi od Tare Thaller.

"Ostali smo u dobrim odnosima, ali nije baš da se podržavamo, jer je malo neprirodno da u periodu kada se rastajemo budemo neka konkretna podrška. Ipak, mislim da, kada se stvari malo slegnu, ona meni želi najbolje. Ja njoj želim najbolje", kazao je.

Dodao je da uprkos razvodu nije izgubio vjeru u ljubav.

"Mislim da je koncept braka trenutno u ovom dobu u kojem živimo zafrkan, ali i dalje vjerujem u to, naravno. Ja sam sad kreativno nabijen, to me inspiriše i daje vjetar u leđa", naveo je.