Privukla pažnju
55

Gledatelji popularnog hrvatskog showa ne vjeruju koliko ova pjevačica ima godina: "Je li moguće?"

I. S.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Hrvatska pjevačica Antonija Šola privukla je pažnju učešćem u showu "Tvoje lice zvuči poznato". Stariji pamte početke njene karijere, a oni mlađi su iznenađeni njenim godinama.

"Je li moguće da Antonija ima 44 godine?", "Mislila sam da je ovo neka mlada pjevačica koja se tek treba dokazati", "Nisam je prepoznala dok nisam pročitala ime", "Ona je defnitivno jedna od naših najljepših pjevačica", neki su od komentara na društvenim mrežama.

U posljednjoj epizoda spomenutog showa je imitirala Jennifer Lopez i odnijela pobjedu.

Ona je ranije u razgovoru za Story.hr odgovorila na pitanje u čemu je tajna njenog vitkog izgleda.

"Ima tu jako puno toga, trebala bih knjigu napisati o tome. Uvijek me to svi pitaju. Imam svoje rutine, dnevne, mjesečne, brinem stvarno dosta o sebi, a najvažnije za dobar izgled je dobro se osjećati i imati ispunjen život", navela je.

Mnogi je pamte i po ulozi u hrvatskoj seriji "Zabranjena ljubav" u kojoj je glumila Tinu. Prikazivala se od 2004. do 2008. godine.

"Ove godine bit će obljetnica našeg okupljanja, prošlo je punih 20 godina, što mi je nevjerovatno. Vjerojatno ćemo se svi, koji budemo mogli, okupiti i na neki način to obilježiti. Mogu reći da imam osjećaj kao da je to bilo jučer... Sjećam se skoro svakog snimanja, možda ne baš svake epizode zato što je to toliko sve bilo užurbano. Sjećam se tog perioda snimanja serije kao jako intenzivnog, a to je snimanje bilo za mene kao škola glume, televizije i medija", izjavila je za Večernji list.

Dodala je da je sve te ispite položila u najzahtjevnijim uvjetima koji su tada bili prilično visoko postavljeni.

"'Zabranjena ljubav' snimana je po inozemnoj licenci i stvarno je to bio pravi red, rad i disciplina. Nije smjelo biti ni minute kašnjenja ili praznog hoda i sve to me istesalo. Od tada sam kao od šale snimala spotove i pjesme, a mogla sam raditi i 10 stvari odjednom", navela je.