Ponovo pokrenula glasine
88

Gisele Bundchen viđena sa svojim trenerom jiu-jitse na odmoru u Kostariki

Klix.ba
Joaquim Valente i Gisele Bundchen (Foto: Twitter)
Joaquim Valente i Gisele Bundchen (Foto: Twitter)
Manekenka Gisele Bundchen u ponedjeljak je uočena sa svojim trenerom jiu-jitse Joaquimom Valenteom i time ponovo pokrenula glasine o novoj ljubavnoj vezi.

Naime, slavna manekenka je snimljena u šetnji zajedno s Valenteom na odmoru u Kostariki. Par je također bio u pratnji jednog prijatelja i dva psa.

Gisele Bundchen bila je ležerno odjevena.Nosila je gornji dio smeđeg kupaćeg kostima, kraću bež suknju i japanke. Valente je također bio u ležernom izdanju, gdje je nosio tamnoplavu majicu kratkih rukava, kraće hlače zelene boje i japanke.

Oni još uvijek nisu potvrdili svoju ljubavnu vezu, iako su više puta viđeni zajedno nakon što se Bundchen razvela do Toma Bradyja nakon 13 godina braka i dvoje djece.

Mediji su ih prvi put uočili još u novembru prošle godine, ali su naveli da je njihov odnos strogo profesionalan te da Valente zajedno sa svojom braćom podučava Gisele i njenu djecu borilačkim vještinama.

Podsjećamo, ova četerdesetdvogodišnja manekenka se nakon razvoda vratila poziranju za modne časopise i snimanju za brendove, a nedavno je predstavila i saradnju s modnim brendom obuće Arezzo.