|

Gillette Henryju 'izbrijao' ruku!?

Gillette Henryju 'izbrijao' ruku!?
0
T
Totalsport
29.11.2009. u 10:53
23
komentara
0

dijeljenja
Gillette Henryju 'izbrijao' ruku!?
Američki proizvođač britvica Gillette preradio je već legendarnu fotografiju trojice svojih sportista-manekena, Rogera Federera, Tigera Woodsa i Thierryja Henryja.
Na originalnoj verziji sva trojica u rukama drže vlastita sredstva ta rad: Federer teniski reket, Woods golfersku palicu, a Henry nogometnu loptu. Na francuskoj internet-stranici proizvođača brijaće opreme Henry, međutim, više u ruci nema loptu. Ruka je sakrivena u džepu hlača.

Najbizarnije u svemu jest da se radi o lijevoj šaci, istoj onoj kojom je Henry primirio loptu u 113. minuti uzvratne kvalifikacijske utakmice protiv Irske na Stade de Franceu prije negoli je asistirao suigraču Williamu Gallasa za gol kojim su Francuzi izborili Svjetsko prvenstvo.

Originalna fotografija Originalna fotografija

Iako bi se očekivalo da ruku i loptu u reklami za vlastito tržište eliminiraju Irci, učinili su to Francuzi. Iz francuske podružnice tvrtke, međutim, negiraju da su naručili zahvat u Photoshopu.

"Razgovarali smo na tu temu s našim francuskim kolegama. Rekli su nam da ništa ne znaju o tome", izjavio je glasnogovornik Gillettea James Nunn.
Prijavi grešku


Komentari (23)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...