Na Rhode Islandu
35

Gigi Hadid i Bradley Cooper imaju "ljubavno skrovište", potajno se nalaze u vili slavne pjevačice

N. C.
(Foto: Twitter)
(Foto: Twitter)
Gigi Hadid i Bradley Cooper u tajnosti se nalaze u kući na Rhode Islandu, a koja je u vlasništvu njihove prijateljice, pjevačice Taylor Swift.

On tamo uživaju u svojoj ljubavi sasvim nesmetano, jer ne moraju razmišljati hoće li ih iko i gdje snimiti. Novopečeni slavni par često odlazi u Taylorinu vilu.

"Taylor je totalno romantična osoba i obožava se igrati Kupida za svoje prijatelj. Iako i Gigi i Bradley imaju svoje kuće u New Yorku, željeli su imati mjesto koje će im pružiti potpunu privatnost, a na kojem će se moći puno bolje upoznati. Taylor je sretna što im je mogla pomoći u tome. Rekla im je da je su njezina vrata uvijek za njih otvorena", rekao je izvor za američke medije.

Ranije ovog mjeseca počela su šuškanja o vezi slavnog para, nakon što su uočeni da zajedno napuštaju jedan restoran u New Yorku.

Oni se još uvijek nisu oglasili povodom ovih navoda. Gigi su povezivali s Leonardom DiCaprijem, ali vezu nikada nisu potvrdili. Američki mediji su nedavno objavili da je Leonardo pronašao sreću s 25-godišnjom manekenkom Victorijom Ceretti.