Najseksi djedica
120

Gianluca Vacchi zbog dugova u problemima, postao predmet sprdnje na internetu

Klix.ba
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Gianluca Vacchi obožava tetovaže, ovisan je o teretani, a život mu se svodi na partijanje te poziranje sa zgodnim ženama na jahtama, u privatnim avionima i skupim automobilima. Sve to na Instagramu na dnevnoj bazi prati čak 11 miliona ljudi, ali prema pisanju talijanskih medija, čini se kako je uživanju u luksuzu ipak došao kraj.

Iako on na svojim videima i dalje bezbrižno pleše i pozira, u stvarnosti ga muče neke stvari, poput činjenice da su mu zaplijenjene jahta i nekoliko nekretnina, pišu talijanski mediji.

Nakon što je upućen poziv da se pomogne nasljedniku farmaceutskog carstva da otplati svoj dug, uslijedili su nemilosrdni komentari na račun posrnulog bogataša i njegovog hedonističkog stila života.

Vacchi u životu nije radio ni dana pa je na Facebooku napravljena stranica "Nađimo Gianlucci Vacchiju posao", koja je izazvala veliki interes.

S Vacchijem se prije nekoliko dana družila i Hana Hadžiavdagić-Tabaković.

Korisnici Twittera, s druge strane, "oponašaju" njegov stil života pa poziraju ispred pedalina i plastičnih bazenčića.

Većinu fotografija prati hashtag "Enjoy", prema naslovu Vacchijeve knjige u kojoj je ponosno objašnjavao zašto ne želi raditi u porodičnoj kompaniji.

Osim jahte i nekoliko vila, oduzet mu je i udio u golf igralištu u Bologni.

"To je samo mali dug", izjavio je Vacchi ranije, a na poziv da mu se pomogne nema baš puno reakcija. Naime, dosad je sakupio pet eura pa je očito pred njim dug put da spasi svoju imovinu.