|

Gianluca Vacchi zbog dugova u problemima, postao predmet sprdnje na internetu

Gianluca Vacchi zbog dugova u problemima, postao predmet sprdnje na internetu
120
Klix.ba
11.8.2017. u 11:47
129
komentara
120

dijeljenja
Gianluca Vacchi zbog dugova u problemima, postao predmet sprdnje na internetu Foto: Instagram
Gianluca Vacchi obožava tetovaže, ovisan je o teretani, a život mu se svodi na partijanje te poziranje sa zgodnim ženama na jahtama, u privatnim avionima i skupim automobilima. Sve to na Instagramu na dnevnoj bazi prati čak 11 miliona ljudi, ali prema pisanju talijanskih medija, čini se kako je uživanju u luksuzu ipak došao kraj.
Iako on na svojim videima i dalje bezbrižno pleše i pozira, u stvarnosti ga muče neke stvari, poput činjenice da su mu zaplijenjene jahta i nekoliko nekretnina, pišu talijanski mediji.

Nakon što je upućen poziv da se pomogne nasljedniku farmaceutskog carstva da otplati svoj dug, uslijedili su nemilosrdni komentari na račun posrnulog bogataša i njegovog hedonističkog stila života.

Vacchi u životu nije radio ni dana pa je na Facebooku napravljena stranica "Nađimo Gianlucci Vacchiju posao", koja je izazvala veliki interes.

S Vacchijem se prije nekoliko dana družila i Hana Hadžiavdagić-Tabaković.Korisnici Twittera, s druge strane, "oponašaju" njegov stil života pa poziraju ispred pedalina i plastičnih bazenčića.

Većinu fotografija prati hashtag "Enjoy", prema naslovu Vacchijeve knjige u kojoj je ponosno objašnjavao zašto ne želi raditi u porodičnoj kompaniji.


Osim jahte i nekoliko vila, oduzet mu je i udio u golf igralištu u Bologni.

"To je samo mali dug", izjavio je Vacchi ranije, a na poziv da mu se pomogne nema baš puno reakcija. Naime, dosad je sakupio pet eura pa je očito pred njim dug put da spasi svoju imovinu.
Prijavi grešku


Komentari (129)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...