Slavio kraj snimanja filma
0

Gerard Butler ludovao u noćnom klubu u Beogradu

Sarajevo-x.com
Gerard Butler s vlasnikom noćnog kluba (Foto: Blic)
Gerard Butler s vlasnikom noćnog kluba (Foto: Blic)
Škotski glumac Gerard Butler završio je snimanje filma "Coriolanus" u Beogradu, te je s rediteljem Ralphom Fiennesom i ostatkom ekipe odlučio to i proslaviti, ali i na adekvatan način se oprostiti od noćnog života u Beogradu, objavio je srbijanski Blic.

Odabrana filmska ekipa slavila je do ranih jutarnjih sati u noćnom klubu "OH! Sinema", a slavni Butler pokazao je da osim glumačkih posjeduje i zavidne pjevačke kvalitete. Nekoliko puta je skakao na binu, uzimao mikrofon i pjevao iz sveg glasa.

Na oduševljenje mnogih zapjevao je i pjesmu "Sex bomb", te iako nije baš najbolje znao riječi, prisutnima, pogotovo ženskoj populaciji, to nije smetalo jer je uz to odigrao i vrući ples.

Velikog zavodnika su na zabavi očekivali sa ovonedjeljnom djevojkom, manekenkom Martinom Rajić, no Butler se pojavio sa teniserkom Maratom Safarom, te nije želio komentarisati vezu sa Rajićevom.

Glumac se na posljednjoj zabavi u Beogradu dobro zabavio. Sa svima je razgovaro, pjevao, a nije zapostavljao ni lijepe djevojke koje su mu neprestano prilazile. Ali, ni s jednom se nije zadržao duže, nego što bonton nalaže.

Butlerov show iz prikrajka je posmatrao Ralph Fiennes, objavio je Blic.

Inače, film "Coriolanus", režiserskog debija Ralpha Fiennesa, se počeo snimati u martu u Pančevu, a zatim i u Beogradu. U filmu osim Fiennesa, glavne uloge tumače Gerard Butler, Vanesa Redgrejev, Slavko Štimac, Dragan Mićanović, Svetislav Goncić...

Ekipa filma sada putuje u Crnu Goru gdje će snimiti još neke scene.