Sretna porodica
60

Georgina Rodriguez pozirala s djecom uz praznične dekoracije

Piše: L. K.
Fotografija: Instagram
Fotografija: Instagram
Čini se da Georgina Rodriguez nije štedjela na vremenu i novcu kada su u pitanju dekoracije za predstojeće praznike, te je plod svog truda odlučila podijeliti na Instagramu. Ona je sa svojom djecom pozirala ispred ukrasa Djeda Mraza, te ih je fotografisala sa ukrasima pored prozora.

"Uživali smo kupujući božične ukrase za naš novi dom u Torinu. Super smo se proveli i bili smo zadovoljni jer pridonosimo nečemu dobrom. Drago nam je što smo sarađivali sa Adisco asocijacijom koja donira 100 posto prihoda Regina Margherita bolnici", napisala je Georgina dodajući da ne postoji ništa ljepše od porodice i ljubavi.

Fotografija: Instagram
Fotografija: Instagram

Georgina se odlično uklopila u Cristianovu porodicu, te je nedavno izjavila kako je najmlađa kćerka još više učvrstila njihov odnos.

"Kada smo se vratile iz bolnice nakon poroda, Christiano je organizovao večeru iznenađenja i pozvao sve naše najbliže. Osjećala sam se kao najsretnija žena na svijetu", rekla je dodavši da smatra da je pronašla ljubav i da se ona i Cristiano savršeno uklapaju.

Podsjećamo, par se nedavno vjerio te su trenutno u procesu traženja crkve u kojoj će se vjenčati.