Ponosna na njega
47

Georgina Rodriguez objavila emotivnu poruku za Ronalda nakon jučerašnje pobjede

Klix.ba
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Jučerašnjom fantastičnom igrom Juventus je na čelu s Cristianom Ronaldom pobijedio Atletico Madrid i prošao u četvrtfinale Lige prvaka. Dok je fudbaler slavio, njegova djevojka Georgina Rodriguez nije mogla sakriti suze, a na Instagramu mu je posvetila emotivnu objavu.

Ronaldo je sinoć zabio po jedan gol glavom u svakom poluvremenu, a utakmicu je zaključio trećim golom koji je dao iz penala. Stadion je poludio od sreće, a članovi Ronaldove porodice nisu mogli sakriti suze.

"Ovih 3:0 niko nije ukrao. Zaslužio si ovo, ne zbog tri gola, nego zbog svoje posvećenosti, zbog svega što doneseš klubu u koji dođeš. Vučeš svoje saigrače, trenera i sve koji ti se dive i koji te podržavaju svaki dan. Karma postoji, Bog zna i Bog ti je to dao jer je svijet fudbala tvoj. Volimo te", napisala je Georgina te je potpisala cijelu Ronaldovu porodicu.

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Uz to je postavila fotografiju Ronalda iz djetinstva. Ronaldo je nakon utakmice kazao kako ga je Juventus uzeo iz Madrida zbog ovakvih utakmica, jer žele napraviti iskorak u Ligi prvaka. Naglasio je da želi i mora nastaviti ovim tempom.