Ne daju mu mira
0

George Clooney zbog papparaza prodaje vilu u Comu

Klix.ba
Goerge Clooney namjerava prodati luksuznu vilu na obalama talijanskog jezera Como, jer više nema privatnost kakvu je imao dok i sam nije proslavio prelijepo mjesto.

Kada je kupio vilu, Clooney je smatrao da će u njoj naći potrebni mir i pobjeći od paparazza, međutim, upravo zbog njih holivudski glumac želi prodati svoju luksuznu nekretninu.

Talijanski mediji pišu da su fotografi non-stop ispred Clooneyjeve Vile Oleandra, gdje je glumac proveo skoro cijelo ljeto. Ogorčeni George već je podnio dvije tužbe lokalnim sudskim organima zbog jednog od fotoreportera koji opsjedaju njegov talijanski dom. Pierpaolo Ferreri tvrdi da on i njgovi kolege nisu uradili ništa loše.

"Clooney je javna ličnost i sin je novinara. Smatramo da ne narušavamo njegovu privatnost, jer samo čekamo da izađe iz kuće kako bismo ga fotografirali", kazao je Ferreri.

On dodaje da Clooney ima dobar odnos sa fotografima koji ga slijede posvuda.

"Kada nije raspoložen da ga fotografiramo, onda nas njegova sekretarica zamoli da ga ostavimo na miru, što mi ispoštujemo", priča Ferreri.

Otkriva da je Clooneyjeva bivša djevojka Elisabetta Canalis stalno bježala od njih, ali da je Stacy Keibler sušta suprotnost i da se pred papparazima ponaša sasvim prirodno.