George Clooney stao u odbranu Meghan Markle, uporedio je s princezom Dianom

Klix.ba
12.2.2019. u 08:55
19
34
George Clooney stao u odbranu Meghan Markle, uporedio je s princezom Dianom
19
George Clooney stao u odbranu Meghan Markle, uporedio je s princezom Dianom Foto: People
George Clooney se oglasio u vezi s Meghan Markle i njenim statusom u medijima. Glumac je njenu situaciju poredio sa situacijom u kojoj je bila princeza Diana te je kazao kako mediji previše pritišću vojvotkinju od Sussexa.
"Ona je trudnica i ganjaju je i pritišću na isti način kao što su nekad pritiskali Dianu. A svi smo vidjeli kako je ta situacija završila", rekao je Clooney misleći na saobraćajnu nesreću u kojoj je poginula Diana.

On je također otkrio da će možda biti kum Meghaninoj bebi koja se treba roditi u aprilu. Zatim se nasmijao dodavši da i sam ima dosta obaveza sa kojima se svakodnevno hvata ukoštac.

Međutim, Clooney nije jedini koji je stao u Meghaninu odbranu. Naime, pet žena iz užeg kruga Meghaninih prijatelja odlučilo je progovoriti o cjelokupnoj situaciji za magazin People.

"Meg je šutjela i trpjela mnogo toga, nije se oglašavala i reagovala na mnoge laži. Bojimo se da bi ovo moglo naštetiti njoj ili bebi. Nikome ne treba prirediti ovoliko stresa, pogotovo još i ako je riječ o trudnici", rekle su.

Jedna od prijateljica je dodala kako se Meghan, uprkos slavi i udaji, nije promijenila.

"Nedavno sam je posjetila u palači, kada je Harry bio odsutan nekoliko dana. Našla je mjesta za mene, bile smo same u kući i stalno smo jele, smijale se i pile čaj. Vani je padala kiša i sve je bilo blatnjavo, zbog čega su psi stalno ulazili u kuću prljavi. Meg bi ih čistila peškirima te bi usput govorila koliko voli svoje životinje, prijatelje i koliko voli brinuti i hraniti sve oko sebe. To je nešto što je oduvijek tako, ona se nikada nije promijenila", rekla je Meghanina prijateljica.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (34)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: