Elisabetta napokon progovorila
0

George Clooney je bio više očinska figura, nego ljubavnik

Sarajevo-x.com
Tokom dvogodišnje veze, koliko su talijanska TV voditeljica i model Elisabetta Canalis i holivudski srcelomac George Cloony bili zajedno, sve je možda ličilo na idiličnu ljubav.

Međutim, Canalis je izjavila da je Clooney za nju višeo bio očinska figura nego ljubavnik. Veza između lijepe Talijanke i glumca je okončana u junu prošle godine, a Elisabetta do sada nije mnogo govorila o prekidu. To se ipak promijenilo i neki detalji te romanse su objavljeni u knjizi Questo amore, novom autorskom djelu talijanskog novinara Bruna Vespe.

Na jednom mjestu u knjizi Elisabetta je Clooneyja nazvala "osobom koja je najviše cijenila njenu žensku stranu", piše magazin People. No, u jednom momentu je rekla i to da je "bio poseban za nju, i što je jako važno, ostat će poput oca".

Na pitanje autora da pojasni šta je s tim htjela reći, Elisabetta je rekla da je između njih dvoje "više dominirao odnos poput oca i kćerke, što nije mogla sebi razjasniti do sada".

Što se tiče nagađanja da se njihova veza raspala zbog toga što je George odbija da se napokon skrasi, Elisabetta je to negirala.

"George i ja nikada nismo razgovarali o braku ili o tome da imamo djecu. Nikada nisam ni ograničavala mogućnost da imamo djecu, ali ni George ni ja nikada nismo ni planirali takvo nešto. Kraj naše veze nije došao zbog toga što se neko od nas nije htio vjenčati, nego je uslijedio isključivo zbog naših ličnih potreba", rekla je Canalis.

Nakon raspada njihove veze neko vrijeme ni jedno ni drugo nisu imali stalnog partnera, ali je Clooney nedavno javno predstavio novu djevojku Stacy Kibler, a za Elisabettu se nagađa da je u vezi sa mlađim glumcem Mehcadom Brooksom.