Showbiz
0

Gemma Atkinson želi osvojiti Hollywood

Sarajevo-x.com
Engleska glumica, TV zvijezda i model čije su zanosne obline dobro upoznali čitatelji magazina Arena, FHM, Loaded, Maxim, Zoo Weekly i Nuts, planira iduće godine osvojiti Ameriku i to ne samo svojim seksi izgledom već i glumačkim sposobnostima.

Bivša zvijezda britanske tinejdžerske sapunice "Hollyoaks" odlučila je 2009. godine ozbiljno se posvetiti svojoj glumačkoj karijeri, budući da se posljednjih nekoliko godina najviše bavila manekenstvom.

"Voljela bih raditi u Americi. Imala sam nekoliko sastanak i vraćam se tamo u januaru da snimam pilot epizode jedne TV serije. To je odlična prilika za mene", otkrila je Gemma Atkinson za magazin Take 5.

Zaručnica Marcusa Benta, napadača nogometnog kluba Birmingham City, ima pune ruke posla i kod kuće, budući da će u decembru utjeloviti dječijeg junaka Petra Pana u Manchester Opera Houseu. Dvadesetčetverogodišnji model raskošnog poprsja također marljivo promovira svoj novi kalendar za 2009. godinu kojeg je snimila, kakvog li iznenađenja, u bikiniju.

Zavodljivu Gemmu sada najviše zanima gluma, pa stalno ide na audicije. Bivša učesnica reality TV serijala "Celebrity Weakest Link", "Celebrity Masterchef" i "Soapstar Superstar" navodno razmišlja i da uskoro zapliva u muzičke vode.

Gemma Atkinson je javnosti priznala i kako u posljednje vrijeme odbija neke poslovne ponude, jer ne želi da je se Britanci zasite. "Želim raditi stvari korak po korak", dodala je.