Sezona je počela
792

Gdje odmaraju bh. ljepotice: Ljetovanja od Jadrana do Egejskog mora

N. C.
Sezona godišnjih odmora odavno je počela, a temperature dostižu rekordne visine, stoga kao i brojni građani naše zemlje i poznate bh. ljepotice otputovale su na različite destinacije na kojima će "napuniti baterije".

Ljeto je u punom jeku, što je idealna prilika da naše lijepe i uspješne dame pokažu svoje savršeno tijelo na kojem su radile tokom godine.

Osim što su "zapalile" plaže na kojima uživaju u morskim čarima, njihove seksepilne fotografije na društvenim mrežama ne ostavljaju nikog ravnodušnim.

Bh. dame svake godine biraju različite destinacije od mora u susjednoj Hrvatskoj preko egejskih plaža do egzotičnih destinacija.

Bh. voditeljica Dejana Rosuljaš, za početak ljeta odabrala je odmoriti u Turskoj te se ove godine odlučila za jedno od najluksuznijih turskih primorskih gradova, a riječ je o Bodrumu.

Dejana je ovaj odmor odlučila provesti u drušvu najmlađih te je u Tursku otputovala sa svojim bratićem. S obzirom da je tek juli, vjerujemo da će bh. voditeljica do kraja ljeta odmarati i na drugim lokacijama u našem regionu.

Jedna od najuspješnijih bh. influenserica Hana Hadžiavdagić ljeto je počela na hrvatskom otoku Rabu. Hana svakodnevno sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama dijeli atmosferu sa svog ljetovanja.

Također, influenserka objavljuje izazovne fotografije, a prije nekoliko dana pozirala je obnažena, stojeći na stepenicama, uronjena u more, dok je obline ipak pokrila rukama. Vjerujemo da će i Hana do kraja ljeta otputovati na neku popularnu ljetnu ili pak neku egzotičnu destinaciju.

Popularnu bh. influenserica, voditeljica i manekenka Samra Menzilović-Ćatić ovo ljeto započela je vrlo rano te je već početkom juna otputovala na odmoru u Alanju.

Samra je na Instagramu podijelila reel i otkrila kako je uživala u čarima koje nudi ovo popularno tursko ljetovalište.

Amra Džeko, jedna od najuspješnijih bh. manekenki i supruga našeg najboljeg nogometaša Edina Džeke, već nekoliko godina najduži dio ljeta provede u Dubrovniku, gdje par ima vilu.

Popularni bh. par u Dubrovniku uživa sa svojom porodicom i prijateljima te često dijele preslatke fotografije svojih mališana koji se zabavljaju, igraju i kupaju. Također, s obzirom da ljeto još nije stiglo ni do svoje polovine vjerujemo da će par uskoro otputovati na neku popularnu svjetsku destinaciju.

Kao i prošlog ljeta influenserica Leyla Hajrović, supruga bh. fudbalera Izeta Hajrovića, odmor je provela u Dubaiju.

Influenserica je osim sunčanja i kupanja, uživala i u noćnom životu Dubaija. Detalje s ovog luksuznog putovanja dijelila je na Instagramu kroz niz fotografija i reela.

Bh. voditeljica i manekenka Jelena Jugović Tuncel, koja već duže vrijeme živi u Istanbulu, ljeto provodi u vili u Bodrumu.

"Kad Istanbul zamijenim Bodrumom, ljeto može da počne", navela je Jelena.

Oni koji su često na Instagramu Jelenu Jugović Tuncel znaju kao majku blizanaca Kaline Deniz i Aleksandra Merta. Jelena često dijeli simpatične videosnimke svojih blizanaca pa tako i s ljetovanja u Bodrumu.