Pozirali zajedno
13

Frontmen Maneskina na zabavi prije Grammyja potvrdio vezu s američkom glumicom

N. O.
Foto: EPA-EFE
Foto: EPA-EFE
Damiano David, pobjednik Eurosonga i frontmen Maneskina potvrdio je svoju vezu s glumicom Dove Cameron, a pojavili su se zajedno na crvenom tepihu gale koja je prethodila odjele Grammyja.

Glumica (28) i muzičar (25) pozirali su fotografima u The Beverly Hiltonu na Beverly Hillsu u subotu uveče. Nakon poljupca nastavili su flertovati prije nego što su ušli na zabavu sa zvijezdama, kojoj su prisustvovale i poznate ličnosti kao što su Megan Thee Stallion, Machine Gun Kelly, Lenny Kravitz, Avril Lavigne, Jon Bon Jovi, Lana Del Rey, Shania Twain i Dua Lipa.

Cameron je skrenula pažnju na događaju pojavivši se u korset haljini bez naramenica Saliha Balte. David se pojavio u elegantnom izdanju - sivom sakou i odgovarajućim pantalonama, zajedno sa bijelom košuljom i crnom leptir mašnom.

Foto: EPA-EFE
Foto: EPA-EFE

Par je prvi put pokrenuo glasine o vezi 2023. godine kada je Cameron snimljena kako bodri frontmena Maneskina na koncertu u Madison Square Gardenu u New Yorku. Potom se pojavila na njihovom nastupu u Brazilu u novembru 2023. godine.

Istog mjeseca, fotografije na kojima se njih dvoje ljube na plaži Australiji osvanule su na društvenim mrežama preko italijanskog magazina Chi.

David je ranije bio povezan s manekenkom Giorgiom Soleri, dok je Cameron četiri godine izlazila sa svojim bivšim kolegom iz serije "Descendants" Tomasom Dohertyjem.