Showbiz
0

Freida Pinto nova Bond djevojka?

Frieda => Freida
Foto: AP
Foto: AP
Filmska ljepotica i zvijezda filma "Milioner sa ulice" Freida Pinto pozvana je na probno snimanje za novi film o Jamesu Bondu, a američki mediji već spekuliraju da upravo ona ima najviše šansi da postane nova Bond djevojka.

Freidu su producenti filmskog serijala o agentu 007 prvi put zapazili na castingu za ulogu u filmu "Zrno utjehe", no tada su zaključili da 'nije dorasla' ulozi glavne glumice.

"Ona je jednostavno bila premlada za ulogu djevojke koja privlači pažnju tajnog agenta. No, ona je sada izrasla u prelijepu ženu i vjerujem da bi izgledala sjajno na ramenu Daniela Craiga", kazao je izvor blizak holivudskim producentima.

Također se nagađa da bi reditelj "Milionera sa ulice" Danny Boyle mogao preuzeti rediteljski palicu za naredni film o najslavijem tajnom agentu na svijetu kojeg glumi Daniel Craig. Time se stvaraju veće šanse da se glumica rođena u Mombaiju okuša u ulozi Bond djevojke.

Kako saznaje Sun, 24- godišnja glumica nedavno je unajmila agenta koji radi za Kate Winslet, koji će se brinuti za njenu karijeru. Zanosnu glumicu mediji su proglasili modnom ikonom, a slavni reditelj Wooddy Allen već je angažio da igra u njegovom narednom filmu.