Nasmijat će vas
37

Fotografija na kojoj Michael Douglas gleda u dekolte Catherine Zeta-Jones postala hit

N. C.
Michael Douglas i Catherine Zeta-Jones
Michael Douglas i Catherine Zeta-Jones
Michael Douglas i njegova supruga Catherine Zeta-Jones pojavili su se na premijeri filma "Ant-Man and the Wasp: Quantumania" u Londonu, a mnoge je nasmijao jedan momenat koji su zabilježili fotografi.

Catherine Zeta-Jones privlačila je pažnju svojim pojavljivanjem na premijeri filma "Ant-Man And The Wasp: Quantumania", a čak ni njen suprug Michael Douglas nije mogao skinuti pogled s glumice.

Naime, dok su prolazili crvenim tepihom, par se držao za ruku. Fotografi su ih snimili trenutak u kojem Douglas gleda u dekolte svoje supruge, a fotografija se ubrzo proširila društvenim mrežama.

Mnogi su komentirali kako Michael i Catherine izgledaju zaljubljeno kao prvog dana i da Douglas nije mogao skinuti pogled sa svoje prekrasne supruge.

Catherine Zeta-Jones pojavila se u prilično impresivnom modnom izdanjiu, glumica je za ovu priliku birala je upečatljivu pastelnoplavu haljinu. Par je djelovao dobro raspoložen dok su pozirali za fotografije prije projekcije.

Podsjećamo, par se vjenčao u studenom 2000. godine u hotelu Plaza u New Yorku. Glumica je tri mjeseca ranije rodila njihovo prvo dijete, dječaka Dylana. 2003. godine dobili su i kćer Carys. Glumac iz prethodnog braka ima sina Camerona.