Mnogima se prizor dopao
32

Fotka Salme Hayek i Sienne Miller privukla veliku pažnju, svi žele isto: "Sada je moj red"

I. B.
Salma Hayek i Sienna Miller zaintrigirale su svoju publiku (Foto: Instagram)
Salma Hayek i Sienna Miller zaintrigirale su svoju publiku (Foto: Instagram)
Glumica Salma Hayek nedavno je na dodjeli BAFTA nagrada zablistala u smjelom modnom odabiru, a fokus je, kao i inače, bio na njenom dekolteu.

Salma je za ovu ceremoniju odabrala ljubičastu haljinu dugih rukava s potpisom modne kuće Gucci, a osim dekoltea obrubljenog čipkom, haljina je visokim prorezom istakla i njene noge.

Glumici koja se krajem prošle godine upisala na holivudsku Stazu slavnih, pratitelji nisu prestali upućivati komplimente, a posebno ih je intrigirala fotografijom sa svojom kolegicom, također glumicom Siennom Miller.

Na istoj, prijateljice su se zagrlile, a "usnula" Sienna naslonila se na Salmine grudi, nakon čega su stizali komentari pratitelja koji su priznali kako bi se rado našli na Sienninom mjestu.

Sudeći po komentarima, mnogima se ovaj prizor dopao, a pratitelji su zaključili kako bi se "tu željeli nasloniti", pitajući Siennu da se "zamijene za mjesta".

"Sada je moj red", napisao je jedan pratitelj.

"Airbag spašava živote", našalio se jedan pratitelj.

Iako je zagazila u šestu deceniju, Salma je poznata po svojim raskošnim oblinama koje često voli isticati, stoga ovakvi prizori nisu ništa čudno na njenim društvenim mrežama.

Glumica je, podsjećamo, još od 2009. godine u sretnom braku sa Francoisom-Henrijem Pinaultom s kojim ima i kćerku, 14-godišnju Valentinu Palomu Pinault.