Preko 40 miliona pregleda
25

Fotka Hilary Duff iz teretane pravi je hit na internetu, fanovi oduševljeni njenim mišićima

D. J.
Foto: X
Foto: X
Fotografija holivudske glumice Hilary Duff koja je snimljena u teretani postala je hit na internetu zbog njenih ogromnih mišića.

Fotografija Hilary u tajicama i majici u teretani objavljena je na profilu Daily Loud na X-u (bivšem Twitteru), na kojem se inače objavljuju vijesti o poznatim i slavnim osobama, i u nekoliko dana pregledana je više od 40 miliona puta. Objava je privukla hiljade komentara.

Neke je ova fotografija zbunila te su posumnjali da je u pitanju Photoshop i da Hilary u stvarnosti nema takve mišiće.

Jedna je osoba pronašla i stavila u komentare originalnu fotografiju, a onda su se ljudi još više iznenadili jer figura glumice nije puno drugačija od one na fotografiji koju je objavio Daily Loud.

Stoga su se nizali komentari na račun njenog izgleda. "Dođe mi da pošaljem poruku kako bih saznala njene vježbe za noge i gluteus", "Više izgleda kao Hilary Buff", "Divim joj se", "Čovječe, izgleda odlično", komentiraju ljudi.

Inače, Hillary je majka troje djece - sina Luca Cruz Comriea kojeg ima iz braka je s bivšim kanadskim hokejašem Mikeom Comrieom te djevojčica Banks Violet i Mae James koje je dobila sa sadašnjim suprugom Matthewom Komom.