Promovira solo album
41

Fergie o paklu droge: Halucinirala sam i imala demenciju godinu nakon korištenja metamfetamina

Klix.ba
Foto: EPA-EFE
Foto: EPA-EFE
Popularna pjevačica Fergie bori se da prevaziđe negativne emocije nakon što se razvela od Josha Duhamela s kojim je bila u braku osam godina. U intervjuu za Daily Mail je otkrila koliko joj je teško te kako se izborila s ovisnošću o metamfetaminima.

"Na najnižoj tački patila sam od hemijski indukovane psihoze i demencije, halucinirala sam na dnevnoj bazi. Trebala je proći godina nakon što sam prestala uzimati drogu da hemikalije mom mozgu prestanu nanositi štetu i tada sam prestala viđati stvari", kazala je.

Rekla je kako je znala sjediti na nekom mjestu u zatvorenom i vidjeti pčelu ili zeca. Istakla je kako je na početku sve bilo zabavno, a onda više nije bilo tako.

"Dan kada mi je prestalo biti zabavno je dan kada se probudila moja snaga, vjera i nada u nešto bolje", kazala je.

Trenutno promovira svoj prvi solo album "Double Dutchess" i mnogo radi. Negirala je špekulacije da je napustila The Black Eyed Peas.

"Trenutno smo na odmoru. Mi smo porodica i tako će biti zauvijek. Voljela bih da sam mogla snimiti album s njima i svoj solo, promovirati ih i imati još jedno dijete. Ali nemam dovoljno sati u danu", rekla je.