Showbiz
4

FBI razmatra mogućnost istrage zbog navoda da se Brad Pitt nasilnički ponašao prema svojoj djeci

Klix.ba
Foto: EPA
Foto: EPA
FBI je saopćio da razmatra mogućnosti o pokretanju istrage o navodnom incidentu u avionu kada se Brad Pitt počeo nasilnički ponašati prema svom 15-godišnjem sinu Maddoxu, prenosi Telegraph.

FBI je potvrdio da je upoznat s navodima koji uključuju navodno nasilničko ponašanje Pitta u avionu koje se odigralo 14. septembra.

"FBI nastavlja prikupljati činjenice i procijenit će da li će se voditi istraga na federalnom nivou", dodaje se u saopćenju.

Informacije o navodnom incidentu objavljene su u američkim medijima samo nekoliko dana nakon što je Angelina podnijela zahtjev za razvod.

"Odluka je donijeta zbog zdravlja porodice. Ona neće davati komentare i traži da se porodici obezbjedi privatnost u ovom trenutku", naveo je njen advokat Robert Offer.

Ona je tražila fizičko starateljstvo nad njihovo šestoro djece uz pravo posjećivanja Pitta. Angelina i Brad su se vjenčali u augustu 2014., a u vezi su proveli 12 godina. Pored troje biološke djece, imaju sinove, koji su usvojeni iz Kambodže i Vijetnama, kao i kćerku usvojenu iz Etiopije.